Behandlinger

Book en tid

Behandlinger



MÅNEDENS TILBUD

TILBUD: SKINPEN eller MICRONEEDLING (tilbudspris 700) (normalpris 1000) (60 min.)
700,-
ANBEFALET AF LÆGER OVER HELE VERDEN- SkinPen bruges til følgende:• Hudforyngelse• Rynkebehandling• Solskadet hud• Acne-ar• Store porer• Ujævn pigmentering. Når man arbejder med SkinPen, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Kollagen væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagen lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Inden selve SkinPen-behandlingen begynder påføres huden et udvalgt serum med aktive stoffer, som passer til din hud. De mange mikro-penetreringer af huden laver tusindvis af ”kanaler” ned i underhuden. Disse ”kanaler” gør, at de aktive ingredienser trænger ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer. Anbefales Kur af minimum 6 behandlinger, med mindst 2-4 uger imellem behandlingerne. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 4-6 uge.

 
TILBUD: MINI LIFT til slaphud og DIAMANTSLIBNING (tilbudspris 550) (normalpris 950) (60 min.)
550,-
Behandling Opstrammer og udglatter din hud, dine næsefure, forfiner og opløfter din ansigstkontur, opstrammer dine øjenlåg, udglatter din pande og udvisker dybden af dine rynker. Hydradermie Lift virker som en body building behandling, der opstrammer ansigtet ved at indvirke på musklerne, for at give ansigtet et yngre udseende. Med en ægte diamant peeling, fjerner man blidt det yderste tørre hudlag skånsomt og effektivt. Dette stimulerer sammen med vakuumvirkningen din huds cellefornyelse og genopbygning af proteinerne kollagen og elastin og stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

 
TILBUD: HYDRADERMIE til DYBT RYNKER + DIAMANTSLIBNING (tilbudspris 550)(normalpris 950) (60 min.)
550,-
Behandling RENSER, ILTER, HELER, STIMULERE. Er en behandling af ansigt, øjne, og hals , hvor der bruges diverse geleer, masker og cremer til at gennemfugte din hud og give den nyt liv. Behandlingen giver nyt liv i huden ved hjælp af en mikrostrøm som både renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden, så du oplever en langtidsvirkning i din hud. Behandlingen er fugtgivende og Anti-age – til dig, der ønsker at forebygge ældningMed en ægte diamant peeling, fjerner man blidt det yderste tørre hudlag skånsomt og effektivt. Dette stimulerer sammen med vakuumvirkningen din huds cellefornyelse og genopbygning af proteinerne kollagen og elastin og stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

 

ANSIGTSBEHANDLINGER

Diamantslibning af ansigt (500 kr) (60 min.)
500,-
Med tiden mister vor hud elasticiteten og nye celler tager længere tid om at afløse gammelt og ødelagt ydre hudlag, hvilket med tiden resulterer i en glansløs hud samt optræden af rynker. Med en ægte diamant peeling, fjerner man blidt det yderste tørre hudlag skånsomt og effektivt. Dette stimulerer sammen med vakuumvirkningen din huds cellefornyelse og genopbygning af proteinerne kollagen og elastin og stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød. En diamant peeling giver ingen mærker, men giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. En diamant peeling føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri. Diamant peeling kan behandle: Fine linjer og rynker- rynker ved siden af øjet, Pigmentpletter, akne, ar, store pore, fedtet hud, indgroet hår, glansløs hud.Du får afrensning, peeling, diamantslibning, serum, maske, afsluttende creme.

 
Diamantslibning af ansigt & hals (800 kr) (60 min.)
800,-
Med tiden mister vores hud elasticiteten og nye celler tager længere tid om at afløse gammelt og ødelagt ydre hudlag, hvilket med tiden resulterer i en glansløs hud samt optræden af rynker. Med en ægte diamant peeling, fjerner man blidt det yderste tørre hudlag skånsomt og effektivt. Dette stimulerer sammen med vakuumvirkningen din huds cellefornyelse og genopbygning af proteinerne kollagen og elastin og stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger. En diamant peeling giver ingen mærker, men giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. En diamant peeling føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri. Diamant peeling kan behandle: Fine linjer og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, akne, ar, store pore, fedtet hud, indgroet hår, glansløs hud.Du får afrensning, peeling, diamantslibning, serum, maske, afsluttende creme.

 
Oxygen/ Intraceuticals behandling (1000 kr) (60 min.)
1000,-
Behandlingen reducerer rynker og holder huden ung uden nåle eller operationer. Listen af kendte Hollywood stjerner, der sværger til oxygenbehandling er lang, og det er den efterhånden også i Danmark. En Oxygen maskine der producerer ca. 90% koncentreret ilt, kan ved hjælp af en air brush sprøjte det serum som indeholder, Hyaluronsyre virker også som transportør af ingredienserne: Vitamin A, Vitamin C , Vitamin E , Grøn te der ligeledes er en antioxidant på huden. For optimal resultat anbefales kur forløb på 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum og vedligeholdende en gang om måneden. Du får afrensning, Peeling, Intraceuticals serum, afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Atoxelene, anti-age serum: 400 kr) (Opulence, lysende serum: 200 kr.) (Booster Vitamin A: 200 kr.) (Booster Vitamin C+3: 200 kr.) (Booster Collagen serum: 200 kr.) (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Oxygen + Diamantslibning af ansigt (1250 kr.) (60 min.)
1250,-
Behandlingen reducerer rynker og holder huden ung – uden nåle eller operationer. Listen af kendte Hollywood stjerner, der sværger til oxygenbehandling er lang, og det er den efterhånden også i Danmark. En Oxygen maskine der producerer ca. 90% koncentreret ilt, kan ved hjælp af en air brush sprøjte det serum som indeholder ,Hyaluronsyre virker også som transportør af ingredienserne: Vitamin A, Vitamin C , Vitamin E , Grøn te der ligeledes er en antioxidant på huden. Og en diamantpeeling for at få den ultimative opstrammende effekt. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås.For optimal resultat anbefales Kur forløb på 6-8 behandlinger med et interval på 14 dages mellemrum og vedligeholdende en gang om måneden. Du får afrensning, Peeling, diamantslibning, intraceuticals serum, afsluttende creme.Tilfør din behandling: --- (Atoxelene, anti-age serum: 400 kr) (Opulence, lysende serum: 200 kr.) (Booster Vitamin A: 200 kr.) (Booster Vitamin C+3: 200 kr.) (Booster Collagen serum: 200 kr.) (Diamantslibning af hals: 150 kr)

 
Oxygen+Diamantslibning af ansigt og hals (1400 kr) (60 min.)
1400,-
Behandlingen reducerer rynker og holder huden ung – uden nåle eller operationer. Listen af kendte Hollywood stjerner, der sværger til oxygenbehandling er lang, og det er den efterhånden også i Danmark. En Oxygen maskine der producerer ca. 90% koncentreret ilt, kan ved hjælp af en air brush sprøjte det serum som indeholder ,Hyaluronsyre virker også som transportør af ingredienserne: Vitamin A, Vitamin C , Vitamin E , Grøn te der ligeledes er en antioxidant på huden. Og en diamantpeeling for at få den ultimative opstrammende effekt. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås.For optimal resultat anbefales Kur forløb på 6-8 behandlinger med et interval på 14 dages mellemrum og vedligeholdende en gang om måneden. Du får afrensning, Peeling, diamantslibning af ansigt og hals, intraceuticals serum, afsluttende creme.Tilfør din behandling: --- (Atoxelene, anti-age serum: 400 kr) (Opulence, lysende serum: 200 kr.) (Booster Vitamin A: 200 kr.) (Booster Vitamin C+3: 200 kr.) (Booster Collagen serum: 200 kr.)

 
SkinPen/ Microneedling behandling af ansigt (1000 kr) (60 min.)
1000,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. ANBEFALET AF LÆGER OVER HELE VERDEN- SkinPen bruges til følgende: •Hudforyngelse •Rynkebehandling •Strækmærker •Solskadet hud •Acne-ar •Store porer •Ujævn pigmentering •Operationsar Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Metoden består i at kollagen- opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagen væv i en proces som tager ca. en måned. Kollagen væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagen lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Inden selve SkinPen-behandlingen begynder påføres huden et udvalgt serum med aktive stoffer, som passer til din hud. De mange mikro-penetreringer af huden laver tusindvis af ”kanaler” ned i underhuden. Disse ”kanaler” gør, at de aktive ingredienser trænger ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer. Anbefales Kur af minimum 6 behandlinger, med mindst 2-4 uger imellem behandlingerne. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 4-6 uge. Kontraindikationer (kan ikke behandles) - Blodfortyndende medicin behandling (AK behandling) - Nedsat immunforsvar, - Hudinfektioner i området - Hudsygdomme i området - kemobehandling - Gravide og ammende - Diabetes - Botox eller fillers (må ikke bruges på områder der er behandlet med botox, fillers eller lignende) - Allergier (kraftig behandling med mikronåle kan inducere reaktion) - Hormon medicin

 
SkinPen - Ansigt & Hals behandling (1500 kr) (60 min.)
1500,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. ANBEFALET AF LÆGER OVER HELE VERDEN- SkinPen bruges til følgende: •Hudforyngelse •Rynkebehandling •Strækmærker •Solskadet hud •Acne-ar •Store porer •Ujævn pigmentering •Operationsar Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Metoden består i at kollagen- opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagen væv i en proces som tager ca. en måned. Kollagen væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagen lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Inden selve SkinPen-behandlingen begynder påføres huden et udvalgt serum med aktive stoffer, som passer til din hud. De mange mikro-penetreringer af huden laver tusindvis af ”kanaler” ned i underhuden. Disse ”kanaler” gør, at de aktive ingredienser trænger ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer. Anbefales Kur af minimum 6 behandlinger, med mindst 2-4 uger imellem behandlingerne. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 4-6 uge. Kontraindikationer (kan ikke behandles) - Blodfortyndende medicin behandling (AK behandling) - Nedsat immunforsvar, - Hudinfektioner i området - Hudsygdomme i området - kemobehandling - Gravide og ammende - Diabetes - Botox eller fillers (må ikke bruges på områder der er behandlet med botox, fillers eller lignende) - Allergier (kraftig behandling med mikronåle kan inducere reaktion) - Hormon medicin.

 
EYE LIFT- AGE LOGIC øjenbehandling (500 kr) (60 min.)
500,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. EYE LOGIC øjenbehandling: Reducerer tegn på ældning og træthed via muskel stimulering. - Øjenlågene LØFTES. - Rynker og fine linjer glattes ud. - Hævelser og mørke rande reduceres. En intensiv opstrammende behandling af øjenomgivelser og panden med specifik gele med opstrammende og udglattende effekt og special maske med anti-rinkeleffekt. Det er kun resultatet der tæller. Man kan se en mildning at linjerne og rynker omkring øjnene allerede efter første behandling. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
BASIS ansigtsbehandling (400 kr) (60 min.)
400,-
Effektiv ansigtsbehandling til den travle kunde. Super forkælende ansigtsbehandling som du skylder at give dig selv jævnligt for at bevare din klare, rene, vitale hud. Du får - Afrensning- Peeling- Serum- Mask- Afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Frugtsyre (HYDRA PEELING) behandling (700 kr) (60 min.)
700,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Huden er opbygget af en mængde cellelag. De overfladiske lag, som generelt er tørre, får ansigtet til at miste sin udstråling. Ved hjælp af peelende behandlinger er det muligt, nænsomt at fjerne disse tørre, døde celler fra hudens overflade fugtgivende og alsidig behandling, der renser og opfrisker huden, peelende hudfornyelse, Pigmentpletter bliver mindre synlige, ældningstegn som fine linjer bliver mindre. Generelt vil følgende resultat kunne ses på huden: Åbne porer, små ar, urenheder og ujævnheder mindskes- Rynker og fine linjer minimeres- Huden lysnes, pigmentpletter eliminere- Hudens fasthed forbedres- Hudens optimale fugtniveau optimeres- Huden genvinder sin udstråling. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Frugtsyre behandling+ Diamantslibning ansigt (950 kr) (60 min.)
950,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Super fugtgivende og alsidig behandling, der renser og opfrisker huden, peelende hudfornyelse, Pigmentpletter bliver mindre synlige, ældningstegn som fine linjer bliver mindre. Generelt vil følgende resultat kunne ses på huden: Åbne porer, små ar, urenheder og ujævnheder mindskes- Rynker og fine linjer minimeres- Huden lysnes, pigmentpletter eliminere- Hudens fasthed forbedres- Hudens optimale fugtniveau optimeres- Huden genvinder sin udstråling. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås. Tilføre din behandling: (Diamantslibning af hals: 150 kr)

 
Hydradermie Lift behandling (700 kr) (60 min.)
700,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie Lift behandling Opstrammer og udglatter din hud, dine næsefure, forfiner og opløfter din ansigstkontur, opstrammer dine øjenlåg, udglatter din pande og udvisker dybden af dine rynker. Med alderen eller på grund af træthed, bliver ansigtskonturerne tungere og slappere og de første tegn på ældning viser sig i ansigtet. Hydradermie Lift virker som en body building behandling, der opstrammer ansigtet ved at indvirke på musklerne, for at give ansigtet et yngre udseende. Allerede umiddelbart efter behandlingen virker ansigtet yngre uden indsprøjtninger. Hydradermie Lift behandling anbefales som Kurforløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Du får Afrensning - Peeling- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- Serum- Maske- Afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Hydradermie Lift+ Diamantslibning ansigt (950 kr) (60 min.)
950,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie Lift behandling Opstrammer og udglatter din hud, dine næsefure, forfiner og opløfter din ansigstkontur, opstrammer dine øjenlåg, udglatter din pande og udvisker dybden af dine rynker. Med alderen eller på grund af træthed, bliver ansigtskonturerne tungere og slappere og de første tegn på ældning viser sig i ansigtet. Hydradermie Lift virker som en body building behandling, der opstrammer ansigtet ved at indvirke på musklerne, for at give ansigtet et yngre udseende. Allerede umiddelbart efter behandlingen virker ansigtet yngre uden indsprøjtninger. Hydradermie Lift behandling anbefales som Kurforløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås. Du får Afrensning- Peeling Diamantslibning- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- Serum- Mask- Afsluttende creme. Tilføre din behandling: (Diamantslibning af hals: 150 kr)

 
Hydradermie behandling (700 kr) (60 min.)
700,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie behandling RENSER, ILTER, HELER, STIMULERE. Er en behandling af ansigt, øjne, og hals , hvor der bruges diverse geleer, masker og cremer til at gennemfugte din hud og give den nyt liv. Behandlingen giver nyt liv i huden ved hjælp af en mikrostrøm som både renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden, så du oplever en langtidsvirkning i din hud. Resultatet er en flottere, sundere og udhvilet hud, hurtigere cellefornyelse, udglattet overflade og ikke mindst masser af glød. Behandlingen er fugtgivende og Anti-age – til dig, der ønsker at forebygge ældning.Hydradermie anbefales som Kurforløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Du får Afrensning- Peeling- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- ILTNING (OZ2 oxygen)- Serum- Maske- Afsluttende creme. Tilfør din behandling. (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Hydradermie + Diamantslibning af ansigt (950 kr) (60 min.)
950,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie behandling RENSER, ILTER, HELER, STIMULERE. Er en behandling af ansigt, øjne, og hals , hvor der bruges diverse geleer, masker og cremer til at gennemfugte din hud og give den nyt liv. Behandlingen giver nyt liv i huden ved hjælp af en mikrostrøm som både renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden, så du oplever en langtidsvirkning i din hud. Resultatet er en flottere, sundere og udhvilet hud, hurtigere cellefornyelse, udglattet overflade og ikke mindst masser af glød. Behandlingen er fugtgivende og Anti-age – til dig, der ønsker at forebygge ældning.Hydradermie anbefales som Kurforløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås. Du får Afrensning- Peeling- Diamantslibning- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- ILTNING (OZ2 oxygen)- Serum- Mask- Afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af hals: 150 kr.)

 
Anti Pigmentering Hydradermie (700 kr) (60 min.)
700,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie Blancheur en behandling der giver en ensartet teint. Denne behandling som arbejder målrettet på at fjerne pigmentpletter og reducere cellernes evne til overproducere melanin – hudens naturlige farvestof. Behandlingen arbejder med en mikrostrøm, som renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden og booster din hud. Resultatet er en mere ensartet overflade, en flottere og sundere hud med masser af glød og vitalitet. Anti Pigmentering anbefales som Kurforløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 7 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Du får Afrensning- Peeling- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- Serum- Maske- Afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af ansigt: 250 kr.) (Diamantslibning af ansigt+hals: 400 kr)

 
Anti Pigmentering + Diamantslibning (950 kr) (60 min.)
950,-
20% ved køb af 6-8 behandlinger. Hydradermie Blancheur en behandling der giver en ensartet teint. Denne behandling som arbejder målrettet på at fjerne pigmentpletter og reducere cellernes evne til overproducere melanin – hudens naturlige farvestof. Behandlingen arbejder med en mikrostrøm, som renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden. Resultatet er en mere ensartet overflade, en flottere og sundere hud med masser af glød og vitalitet. En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere. Teknikken benytter et vakuum, som stimulerer hudens cellefornyelse og genopbygger protein, kollagen og elastin. Derudover stimuleres dit blodomløb hvorved lymfeophobninger undgås. Anti pigmentering anbefales som Kur forløb evt. 6-8 behandlinger med et interval på 14 dages mellemrum. plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Du får Afrensning- Peeling- Diamantslibning - Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele- Serum- Mask- Afsluttende creme. Tilfør din behandling: (Diamantslibning af hals: 150 kr)

 

BRYN & VIPPER

Retning af bryn med voks (125 kr) (15 min.)
125,-


 
Farvning af bryn (125 kr) (15 min.)
125,-


 
Farvning og retning af bryn (250 kr) (15 min.)
250,-


 
Farvning af vipper (200 kr) (15 min.)
200,-


 
Farvning og retning af bryn og vipper (400 kr) (30 min.)
400,-


 

VOKS BEHANDLING

VOKS- Overlæbe (100 kr) (15 min.)
100,-


 
VOKS- Hage (150 kr) (15 min.)
150,-


 
VOKS- Overlæbe og hage (250 kr) (15 min.)
250,-


 
VOKS- Armhuler (300 kr) (15 min.)
300,-


 
VOKS- Underben (400 kr.) (30 min.)
400,-


 





En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System